NAROČANJE IN INFORMACIJE
info@acuraflex.si

Naravna in učinkovita rešitev za težave s sklepi, mišicami, artritisom in išiasom

Acuraflex

KAPSULE

Kapsule Acuraflex vsebujejo učinkovito formulo naravnih sestavin, ki so že stoletja poznane po močnem protivnetnem delovanju. Njihov pozitiven učinek na kosti, sklepe, hrustanec, mišice, kite, vezi, različna vnetja in bolečine so dokazali v številnih znanstvenih raziskavah.

Močno, naravno in učinkovito delovanje

Naravna formula Acuraflex ima širok razpon učinkov na vse organe in dele telesa. Je edinstveno, močno, naravno, neinvazivno sredstvo za preprečevanje in upočasnitev bolezni, kot so artritis, išias, osteoporoza in zdravstvene težave, kot so vnetja, akutne in kronične bolečine, povezane s kostmi, sklepi, hrustancem, mišicami, vezmi in kitami. Kapsule Acuraflex so namenjene moškim in ženskam vseh starosti. Imajo dolgoročni učinek in pomagajo povečati gibljivost sklepov in mišic, preprečujejo pogosto jutranjo togost ali sindrom utrujenih nog, dolgoročno sprostijo mišice, zmanjšajo bolečine v vratu, ramenih, hrbtu, rokah in nogah ter preprečijo nadaljnje propadanje hrustanca. Imajo protivnetne in analgetične učinke. Uporabljajo jih tudi profesionalni športniki in rekreativni športniki za povečanje gibljivosti sklepov in mišic, preprečevanje poškodb, krepitev sklepov, mišic, vezi in kit ali za naravno pospešitev regeneracije telesa po poškodbah.

> Naš največji uspeh so številni zadovoljni kupci.

Kapsule Acuraflex optimalno delujejo z istočasno uporabo kreme Acuraflex. Kapsule delujejo na simptome dolgoročno in znotraj telesa, medtem ko krema deluje neposredno na boleče in vneto območje zunaj telesa. Sestavine kapsul Acuraflex so izključno rastlinskega izvora ter vsebujejo vitamine, minerale in antioksidante.

Še več o izdelku

Zakaj izbrati kapsule Nutrilago® Acuraflex?

acuraflex kapsule
So učinkovite • Delujejo dolgoročno in brez škodljivih posledic • Vračajo gibljivost in prožnost • Ponovno odkrijte pozabljene hobije in telesne aktivnosti • So na osnovi kurkume • Vsebujejo kar 11 aktivnih rastlin, mineralov in antioksidantov • Edinstvena formula • Ne povzročajo odvisnosti ali neželenih učinkov • Širok razpon delovanja na celotno telo • Učinek se eksponentno poveča ob sočasni uporabi kreme Acuraflex • Lahko jih kupite brez obiska lekarne in za nakup ni potreben recept • Kapsule Acuraflex so v EU registrirane kot prehransko dopolnilo.

Acuraflex natural> Več o sestavinah

Acuraflex

KREMA

Krema Acuraflex vsebuje učinkovito formulo naravnih sestavin, ki so že stoletja znane po svojem hitrem in močnem delovanju predvsem na ostro akutno in kronično bolečino, ki jo povzročajo vnetja, poškodbe in degenerativne bolezni, kot so artritis, osteoporoza, išias itd. Učinkovitost sestavin kreme Acuraflex na kosti, sklepe, mišice, kite, vezi, hrustanec, različna vnetja in bolečine so dokazali v številnih svetovnih znanstvenih študijah, ki so izvajale dolgoletne raziskave.

100% naravna formula hitro odpravi bolečino in povrne gibljivost

Ne deluje le na specifično boleče ali vneto mesto, saj ima naravna formula Acuraflex širok razpon učinkov na vse organe in dele telesa. Krema Acuraflex je namenjena moškim in ženskam vseh starosti. Pomaga hitro zmanjšati ali popolnoma odpraviti bolečino točno tam, kjer se bolečina pojavi, povečati gibljivost sklepov in mišic, takoj pomiri ali odpravi togost, sindrom utrujenih nog in ob sočasni uporabi kapsul Acuraflex lahko prepreči nadaljnjo obrabo hrustanca. Po fizični aktivnosti hitro sprosti mišice, odpravi ali zmanjša bolečine v vratu, ramenih, hrbtu, rokah in nogah. V trenutku deluje protivnetno in analgetično. Kremo Acuraflex uporabljajo tudi profesionalni športniki in rekreativci pred telesno aktivnostjo ali vadbo za povečanje elastičnosti vezivnega tkiva sklepov in spodbujanje krvnega pretoka ter po intenzivni fizični aktivnosti ali za športno masažo za sprostitev mišic, regeneracijo kože in celega telesa. Krema Acuraflex pospešuje celjenje poškodb zaradi pretegov, zvinov, zmanjšuje otekline in bolečino ter pospešuje rehabilitacijo.

Optimalno deluje ob sočasni uporabo kapsul Acuraflex®. Kapsule delujejo na simptome dolgoročno in znotraj telesa, medtem ko krema deluje neposredno na boleče in vneto območje zunaj telesa. Sestavine kreme Acuraflex so izključno rastlinskega izvora ter poleg rastlinskih izvlečkov vsebujejo vitamine, minerale in eterična olja. Ne povzroča stranskih učinkov, neguje kožo in ima prijeten vonj. Krema Acuraflex ni namenjena uporabi pri otrocih.

> Naroči svoj komplet kapsul in kreme Acuraflex z 20% popustom

Še več o izdelku

Zakaj izbrati kremo Nutrilago® Acuraflex?

Krema
Deluje hitro in učinkovito • Vrača gibljivost in prožnost • Ponovno odkrijte pozabljene hobije in telesne aktivnosti • Je na osnovi kurkume • Vsebuje kar 13 aktivnih rastlin, mineralov in antioksidantov • Edinstvena formula • Brez neželenih učinkov • Širok razpon delovanja na celotno telo • Učinek se eksponentno poveča ob sočasni uporabi kapsul Acuraflex • Lahko jo kupite brez obiska lekarne in za nakup ni potreben recept • Novo pakiranje s pumpico • Krema Acuraflex je registriran izdelek v Evropski uniji.

Acuraflex natural> Več o sestavinah

Secure Payment

ENOSTAVEN IN VAREN NAKUP

Diskreten nakup in varno plačilo. Možnost plačila ob prevzemu izdelka. > Več...

delivery

BREZPLAČNA IN DISKRETNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €. Vse pošiljke pošljemo ekspresno in v diskretni embalaži. > Več...

Acuraflex natural

Acuraflex

KREMA IN KAPSULE

Acuraflex natural
Acuraflex

KREMA IN KAPSULE