NAROČANJE IN INFORMACIJE
info@acuraflex.si

Naravna in učinkovita rešitev za težave s sklepi, mišicami, artritisom in išiasom

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja

1. Kaj je ACURAFLEX?

Acuraflex je naravna in učinkovita rešitev za težave s sklepi, mišicami, artritisom in išiasom. Gre za pakiranje, ki je sestavljeno iz naprednega prehranskega dopolnila v kapsulah in pomirjujoče protivnetne kreme, namenjene zunanji uporabi.

Kapsule in krema Acuraflex so izdelane v skladu z najvišjimi nemškimi in evropskimi standardi. Acuraflex je rezultat dolgoletnih raziskav in znanstvenih študij, ki so dokazale učinkovitost sestavin. Temelji na popolnoma naravni formuli in je primeren za vegetarijance in vegane.

Izdelki Acuraflex delujejo neposredno na mestu vnetja pri različnih boleznih, povezanih s kostmi, sklepi, mišicami, vezmi in kitami. Imajo tudi protivnetne učinke, kar je še posebej pomembno za rekreativne in profesionalne športnike, saj krepi vezi, kite, vezivna tkiva in sklepe. Krema Acuraflex ima zelo prijeten vonj in sproščujoč učinek po telesni aktivnosti.

Priporočamo vam uporabo kapsul in kreme Acuraflex hkrati, ker kapsule delujejo na simptome dolgoročno in notranje, krema pa deluje zunaj na trenutno vneto in boleče območje na telesu.

Naše uspešno poslovanje temelji na stalnih, zadovoljnih kupcih in zato morajo biti naši izdelki 100% učinkoviti in kakovostni.

Nekaj njihovih mnenj lahko preberete tukaj.

2. Komu lahko ACURAFLEX pomaga?

Acuraflex lahko na naraven način pomaga ljudem vseh starosti, ki želijo zmanjšati bolečino, simptome in preprečiti boleča in neprijetna stanja kosti, sklepov, mišic in vezi v nogah, rokah, hrbtenici, vratu, medenici itd., ne da bi to negativno vplivalo na organizem.

Acuraflex priporočamo, če trpite za: jutranjo togostjo, šibkostjo v nogah, otekanjem v nogah, sklepih, slabo gibljivostjo sklepov in drugih delov telesa, slabo gibčnostjo, bolečinami v vratu, ramenih, kolenih, komolcih itd.

Acuraflex je namenjen profesionalnim športnikom in rekreativcem, saj krepi vezi, kite, vezivna tkiva in sklepe, pospešuje regeneracijo organizma po poškodbah in operacijah ter v krajšem času odpravlja vnetna stanja. Krema Acuraflex sproščujoče vpliva na mišice po telesni aktivnosti.

Acuraflex pomaga tudi tistim, ki jemljejo druga zdravila in ne smejo jemati dodatnih farmacevtskih protibolečinskih zdravil, ter vsem, ki iščejo naravno zdravilo za boj proti artritisu, revmatizmu in drugim kroničnim boleznim sklepov in mišic.

3. Kako uporabljati kremo in kapsule ACURAFLEX?

Kremo Acuraflex lahko po potrebi nanesete večkrat na dan. Vsebnost enega paketa kreme Acuraflex je 100 ml. Krema se iztisne s pomočjo pumpice na vrhu stekleničke.

Če gre za manjše vnetje, pumpico pritisnite 3 do 5-krat. Če gre za zmerno in hudo vnetje, povečajte količino. Priporočljivo je, da z lahnimi masažnimi gibi v krogu nekaj minut vtirate v kožo, ker se bodo tako aktivne sestavine bolje absorbirale in krema bo posledično delovala bolje. Po uporabi si umijte roke. Krema Acuraflex je namenjena samo zunanji uporabi in ni namenjena uporabi pri majhnih otrocih. Če niste prepričani ali dvomite o jemanju Acuraflexa, vam svetujemo, da se obrnete na svojega zdravnika ali farmacevta.

Kapsule Acuraflex vzemite dvakrat na dan (zjutraj in popoldne) ob obroku ali po njem z dovolj tekočine. Kapsule Acuraflex so primerne za vegane in vegetarijance. Za optimalne rezultate jih najmanj tri mesece uživajte vsak dan. Vsebina enega pakiranja s 60 kapsulami zadostuje za 30 dni uporabe. Kapsule Acuraflex nimajo stranskih učinkov in ne zasvojijo, uporabljate pa jih lahko tako dolgo, kot želite. Primerne so samo za oralno uporabo.

Več informacij o načinu uporabe kreme in kapsul Acuraflex lahko najdete tukaj.

4. Ali so kapsule in krema Acuraflex učinkoviti in kakovostni izdelki?

Naše uspešno poslovanje temelji na stalnih, zadovoljnih kupcih in zato morajo biti naši izdelki 100% učinkoviti in kakovostni.

Izdelki Acuraflex in njihove formule temeljijo na dolgoletnih raziskavah. Številne študije dokazujejo učinkovitost sestavin, ki se uporabljajo v kapsulah in kremah Acuraflex.

Acuraflex vsebuje naravne sestavine, ki omogočajo hitro in aktivno delovanje. Naravne sestavine so zelo natančno izbrane v pravilnem in učinkovitem razmerju. Poleg izjemne kakovosti sestavin Acuraflex iz konkurence izstopa s še posebej visokokakovostno ekstrakcijo rastlin. Zato je Acuraflex prva izbira kupcev v kar 11 državah EU.

Izdelke Acuraflex izdelujejo v EU, Nemčiji v visokokakovostnem obratu najvišjih standardov kakovosti (ISO 9001, GMP, HACCP).  Ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, gensko spremenjenih organizmov in vse sestavine so bile podvržene mikrobiološkim testiranjem na težke kovine. Primerni so za vegetarijance in vegane.

Izdelki Acuraflex so zelo kakovostni in dokazano učinkoviti, na voljo brez recepta in varni za uporabo.

Preveri ceno in posebno ponudbo izdelkov Acuraflex.

5. Kakšna je sestava izdelkov ACURAFLEX?

Sestavine so skrbno izbrane in imajo dokazano delovanje. Izdelki vsebujejo le kakovostno ekstrakcijo rastlin, vitaminov in antioksidantov. Preverite podrobno sestavo s klikom na povezavo “več o izdelku in sestavinah.

Sestava izdelkov Acuraflex je popolnoma naravna. Naravne sestavine v formulah so zelo natančno izbrane v pravilnem in učinkovitem razmerju. Poleg izjemne kakovosti rastlin, vitaminov, mineralov in antioksidantov Acuraflex iz konkurence izstopa s še posebej visokokakovostno ekstrakcijo rastlin. Zato je Acuraflex prva izbira kupcev v kar 11 državah EU.

Sestava kreme Acuraflex: Curcuma Longa root oil, Zingiber officinale root oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Aloe Barbadensis leaf juice, Capsicum Frutescens fruit extract, Menthol, Camphor, Brassica campestris seed oil, Acacia catechu gum, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Simmondsia Chinensis seed oil, Vitamin E (Tocopherol)

Sestava kapsul Acuraflex: Curcuma longa extract (95% Curcumin), Boswellia serrata extract akba, Piper nigrum extract, Piperine, Chondroitin, Glucosamine, Vitamin C (L-Ascorbic), Vitamin D (D3-Cholecalciferol), Vitamin B6 (Pyridoxine), Vitamin B1 (Thiamine), Magnesium, Calcium.

6. Ali se pri uporabi izdelkov ACURAFLEX pojavijo neželeni učinki?

Kapsule in krema Acuraflex vsebujejo samo naravne sestavine in ne povzročajo stranskih učinkov, če se uporabljajo v skladu z navodili za uporabo. Če niste prepričani ali dvomite, ali lahko uporabljate Acuraflex, vam tako kot pri vseh prehranskih dopolnilih močno priporočamo, da se posvetujete z osebnim zdravnikom ali farmacevtom. Acuraflex ni namenjen uporabi pri majhnih otrocih.

Če ste alergični na katero koli sestavino, navedeno na embalaži kreme ali kapsul Acuraflex in na naši spletni strani, izdelkov ne uporabljajte. Kapsule in krema Acuraflex niso farmacevtska zdravila in za njihov nakup ne potrebujete recepta.

7. Kapsule Acuraflex v kombinaciji z drugimi izdelki?

Formula kapsul Acuraflex je rezultat dolgoletnih raziskav in testiranj z namenom razvoja optimalne naravne, neinvazivne, varne rešitve za lajšanje tegob, bolečih stanj in vnetij, povezanih s kostmi, sklepi, mišicami, vezmi in kitami.

Da bi dosegli optimalne rezultate, uporaba podobnih naravnih izdelkov drugih proizvajalcev, katerih namen je odpravljanje istih tegob, bolečin stanj in vnetij, ni priporočljiva. Acuraflex lahko uporabljate istočasno z drugimi farmacevtskimi zdravili, vendar le pod nadzorom zdravnika.

Če niste prepričani ali dvomite, ali lahko uporabljate Acuraflex, vam tako kot pri vseh prehranskih dopolnilih močno priporočamo, da se posvetujete z osebnim zdravnikom ali farmacevtom. Acuraflex ni namenjen uporabi pri majhnih otrocih.

8. Kako hitro deluje ACURAFLEX?

Krema Acuraflex vsebuje naravne aktivne sestavine, ki začnejo delovati takoj po uporabi, torej po samo nekaj minutah vtiranja na vneto mesto. Po nanosu kreme je pekoč ali hladen občutek na vnetem mestu dober znak in nakazuje na delovanje kreme. Krema ima zelo prijeten in sproščujoč vonj.

Kapsule Acuraflex imajo dolgoročen učinek in širok razpon pozitivnih učinkov na vse dele telesa. Kot vsa naravna zdravila delujejo počasneje kot farmacevtska zdravila, vendar imajo dolgoročni in ugoden učinek na celoten organizem. Kapsule začnejo delovati že po prvem zaužitju. Vendar pa je potrebnih več dni neprekinjenega uživanja, da se v organizmu nabere zadostna koncentracija aktivnih snovi in doseže optimalno delovanje. Priporočamo, da kapsule jemljete vsaj tri mesece.

Najhitrejše rezultate boste dosegli, če kremo in kapsule Acuraflex uporabljate istočasno in v skladu z navodili.

9. Kaj je išias in kako lahko ACURAFLEX pomaga?

Išias je izraz, ki opisuje boleče stanje, ki se pojavi zaradi pritiska na korenine velikega živca, ki izhaja iz hrbtenjače – nervus ischiadicus. Ko človek trpi zaradi išiasa, potem čuti bolečino, ki se širi od spodnjega dela hrbta skozi zadnjico proti stegnu, skozi golenico pa se lahko razširi na stopalo. Nervus ischiadicus je najdaljši in najdebelejši živec v telesu, debeline palca. Sestavljen je iz petih manjših živcev, ki segajo od lumbosakralnega dela hrbtenice in se spuščajo navzdol po nogi, kjer se na področju kolena, golenice, stopala in prstov razcepi na manjše živce v stegnu.

Naravna zdravila, kot je Acuraflex, zdravniki predpisujejo za blažje simptome ali začetno stopnjo išiasa, v zmernih do hudih primerih pa le kot dopolnilo k farmacevtski terapiji z zdravili. Vedno je dobro uporabljati le naravna zdravila, če je to mogoče, odvisno od stopnje bolezni in resnosti simptomov, ker ugodno vplivajo na telo in imajo širok spekter pozitivnih učinkov na vse organe in dele telesa.

Več o delovanju in naravnih sestavinah Acuraflexa.

Kako lahko Acuraflex pomaga pri išiasu?

Kapsule Acuraflex vsebujejo izvleček kurkumina, ki ima močne protivnetne učinke, primerljive s protivnetnimi zdravili na recept. Vsebujejo tudi izvleček ingverja in smole bosvelije, katerega protivnetne lastnosti so prav tako zelo znane. Vsebujejo kalcij in magnezij ter vitamina B1 in B6, pomembna za normalno delovanje živčnega sistema in mišic.

Krema Acuraflex vsebuje visokokakovostna olja, vitamin E, aloe vero, kajenski poper, mentol, katere analgetične lastnosti prinesejo takojšnje olajšanje z vtiranjem na vneto mesto, hkrati pa neguje kožo. Prav tako vsebuje tudi rastlinske sestavine, kot so kurkumin, ingver, aloe vera in druge, ki imajo protivnetne učinke. Kapsule in krema ne povzročajo stranskih učinkov in za nakup ne potrebujete recepta. Krema Acuraflex je trenutno edini izdelek na trgu, katerega formula vsebuje tako veliko število aktivnih naravnih sestavin.

Preveri ceno in posebno ponudbo izdelkov Acuraflex.

10. Kaj je artritis in kako lahko ACURAFLEX pomaga?

Artritis je splošno ime za različne vnetne procese sklepa ali sklepov, pri katerih pride do propadanja sklepnega hrustanca. Artritis ni le ena bolezen, ampak je skupek kar 100 različnih bolezni, ki povzročajo bolečino in omejujejo gibanje. Ker sta naslednji bolezni najpogostejši, ko govorimo o artritisu, običajno mislimo na osteoartritis in revmatoidni artritis.

Več o simptomih in vzrokih za artritis izveš tukaj.

Zdravljenje revmatičnih obolenj, vključno z artritisom, je namenjeno zmanjšanju bolečin in vnetij, preprečevanju poškodb kosti in vezi sklepov ter povečanju gibljivosti sklepov. Zdravniki najpogosteje predpisujejo zdravilo, kot so kortikosteroidi. V večini primerov uspešno delujejo na zmanjšanje vnetja, a tudi na upočasnitev poškodbe sklepov. Kortikosteroidi navadno le kratkoročno izboljšajo zdravje pacientov, dolgoročno pa izgubijo svojo učinkovitost in povzročijo resne stranske učinke. Zaradi resnih posledic, ki jih lahko povzroči dolgotrajna uporaba nekaterih farmacevtskih zdravil, se vse več ljudi obrača na Acuraflex – kombinacijo naravne kreme in kapsul.

Preveri ceno in posebno ponudbo izdelkov Acuraflex.

11. Kaj je revmatoidni artritis in kako lahko ACURAFLEX pomaga?

Revmatoidni artritis je kronična vnetna motnja, ki poleg sklepov, hrustanca in kosti lahko prizadene tudi kožo, pljuča, oči, srce in ožilje. Proces se začne v sinoviji, membrani, s katero je obložen sklep in katera neguje hrustanec, sčasoma pa privede do uničenja same kosti. Pri progresivnem revmatoidnem artritisu se uničenje hrustanca pospeši, ko se v sinoviji naberejo tekočina in vnetne celice, ki tvorijo izrastlino (panus), sestavljeno iz odebeljenega sinovialnega tkiva. Panus proizvaja več encimov, ki uničujejo bližnji hrustanec, s čimer poslabšajo stanje prizadetega območja in privabijo več vnetnih celic, zaradi česar se vnetni proces stalno ponavlja.

Naravna zdravila, kot je Acuraflex, zdravniki predpisujejo za blažje simptome ali začetno stopnjo revmatoidnega artritisa, v zmernih do hudih primerih pa le kot dopolnilo k farmacevtski terapiji z zdravili. Vedno je dobro uporabljati le naravna zdravila, če je to mogoče, odvisno od stopnje bolezni in resnosti simptomov, ker ugodno vplivajo na telo in imajo širok spekter pozitivnih učinkov na vse organe in dele telesa.

Več o delovanju in naravnih sestavinah Acuraflexa.

Kako lahko Acuraflex pomaga pri revmatoidnem artritisu?

Kapsule Acuraflex vsebujejo glukozamin sulfat in hondroitin sulfat, ki zmanjšujeta napredovanje revmatoidnega artritisa in tako pomagata upočasniti proces izgube in obrabe hrustanca. Uporaba hondroitin sulfata povečuje gibljivost degenerativno spremenjenih sklepov, zmanjšuje bolečino in potrebo po nesteroidnih in protivnetnih zdravilih. Kurkumin deluje na vnetne procese v telesu, zmanjšuje ali odpravlja simptome, kot je jutranja togost, podaljša čas hoje in zmanjša otekanje sklepov. Ne povzročajo stranskih učinkov.

Če niste prepričani ali dvomite, ali lahko uporabljate Acuraflex, vam tako kot pri vseh prehranskih dopolnilih močno priporočamo, da se posvetujete z osebnim zdravnikom ali farmacevtom. Acuraflex ni namenjen uporabi pri majhnih otrocih.

Krema Acuraflex ima protivnetni učinek in hitro lajša bolečine. Prodira globoko v kožo in njene skrbno izbrane zdravilne naravne sestavine s protivnetnimi in negovalnimi lastnostmi pridejo tja, kjer je to potrebno, in prinesejo takojšnje olajšanje. Krema Acuraflex vsebuje številne kakovostne, učinkovite in varne sestavine, kot so eterična olja in izvlečki, pridobljeni iz kurkumina (kurkuma), aloe vere, kafre, evkaliptusa, ingverja, kajenskega popra, mentola, mandljev, jojobe, oljne repice, akacije in vitamina E. Krema Acuraflex je trenutno edini izdelek na trgu, katerega formula vsebuje tako veliko število aktivnih naravnih sestavin.

Preveri ceno in posebno ponudbo izdelkov Acuraflex.

12. Kako lahko ACURAFLEX pomaga pri bolečinah v nogah?

Kapsule Acuraflex zmanjšujejo otekanje in bolečine v nogah, ki nastanejo zaradi dolgotrajnega stanja, sedenja ali telesne aktivnosti. Kapsule Acuraflex delujejo dolgoročno in v notranjosti, medtem ko krema Acuraflex učinkuje takoj, ima pomirjujoč in sproščujoč učinek neposredno na vneto mesto v mišicah, sklepih, vezeh in kitah.  Krema in kapsule Acuraflex povečajo gibljivost sklepov in mišic, kite, vezi in sklepe pa okrepijo za kar 45%. Pospešijo regeneracijo telesa po poškodbah, omogočajo gibanje brez bolečin.

Krema Acuraflex sprošča mišice, revitalizira kožo in mišice ter hitro odpravi občutek “utrujenih nog”.

Preveri ceno in posebno ponudbo izdelkov Acuraflex.

13. Kaj je osteoartritis in kako lahko ACURAFLEX pomaga?

Osteoartritis predstavlja skoraj polovico vseh vrst artritisa, za katerega je značilno uničenje sklepnega hrustanca. Druga imena za osteoartritis so: degenerativni artritis, degenerativna bolezen sklepov ali artroza. Deli telesa, ki so najpogosteje prizadeti, so prsti, hrbtenica, boki, kolena in stopala. Najpogosteje prizadene ljudi srednjih let in starejše, ženske pa zbolijo pogosteje kot moški.

Naravna zdravila, kot je Acuraflex, zdravniki predpisujejo za blažje simptome ali začetno stopnjo osteoartritisa, v zmernih do hudih primerih pa le kot dopolnilo k farmacevtski terapiji z zdravili. Vedno je dobro uporabljati le naravna zdravila, če je to mogoče, odvisno od stopnje bolezni in resnosti simptomov, ker ugodno vplivajo na telo in imajo širok spekter pozitivnih učinkov na vse organe in dele telesa.

Več o delovanju in naravnih sestavinah Acuraflexa.

Kako lahko Acuraflex pomaga pri osteoartritisu?

Kombinacija sestavin v kapsulah in kremi Acuraflex ima analgetične učinke in lajša ali odpravlja bolečino, zmanjšuje otekanje v sklepih, odstranjuje ali lajša jutranjo togost, odpravlja šibkost v nogah. Med drugim v enem mesecu poveča gibljivost sklepov, okrepi sklepe in kite za 45%, pri osteoartritisu pa v dveh tednih delujejo na vnetna stanja teles. Glukozamin sulfat in hondroitin sulfat v kapsulah upočasnjujeta napredovanje osteoartritisa z upočasnitvijo procesa izgube in obrabe hrustanca, kurkumin (turmeric) pa zmanjšuje vnetne procese v telesu. Ne povzročajo stranskih učinkov.

Preveri ceno in posebno ponudbo izdelkov Acuraflex.

14. Kako lahko ACURAFLEX pomaga pri bolečinah v kolenu?

Krema in kapsule Acuraflex so namenjene moškim in ženskam, ki želijo učinkovito zmanjšati bolečino, postati bolj fleksibilni in mobilni brez jemanja sintetičnih zdravil ter za tiste ki jemljejo druga zdravila in ne smejo uživati dodatnih sintetičnih protibolečinskih zdravil. Kapsule Acuraflex priporočamo vsem, ki čutijo bolečine v kosteh, kolenih, sklepih in mišicah zaradi bolezni in tegob, kot so artritis, išias, zlomi kosti, poškodbe vezi, napetost v mišicah, jutranja togost, jutranji občutek trdih sklepov, šibkost v nogah in bolečine v zgornjem in spodnjem delu hrbta, ramenih, vratu, komolcih ter vseh sklepih v telesu. Kapsule Acuraflex zmanjšujejo otekline in bolečine v sklepih, povečajo gibljivost sklepov in mišic, okrepijo kite in sklepe za 45%, pospešijo regeneracijo telesa po poškodbah, omogočajo gibanje brez bolečin. Namenjene so tudi mlajšim, pa tudi profesionalnim in rekreativnim športnikom s kroničnimi ali akutnimi poškodbami in bolečinami.

Krema Acuraflex se hitro absorbira in takoj lajša bolečine na bolečem mestu. Zmanjšuje ostro bolečino, značilno za akutne poškodbe, ki jih povzročajo zvini, izpahi in pretegi, odlično deluje tudi pri kroničnih bolečinah. Na popolnoma naraven način zagotavlja takojšnje olajšanje stanja, kot so išias, artritis, revma, bolečine v kolenu, revmatoidni artritis, osteoporoza, bolečine v nogah, osteoartritis ter bolečine v kosteh in sklepih na splošno.

Priporočamo vam uporabo kapsul in kreme Acuraflex hkrati, ker kapsule delujejo na simptome dolgoročno in notranje, krema pa deluje zunaj na trenutno vneto in boleče območje na telesu.

Preveri ceno in posebno ponudbo izdelkov Acuraflex.

15. Kako lahko ACURAFLEX pomaga pri bolečinah v hrbtu?

Krema in kapsule Acuraflex so namenjene moškim in ženskam, ki želijo učinkovito zmanjšati bolečino, postati bolj fleksibilni in mobilni brez jemanja sintetičnih zdravil ter za tiste ki jemljejo druga zdravila in ne smejo uživati dodatnih sintetičnih protibolečinskih zdravil. Kapsule Acuraflex priporočamo vsem, ki čutijo bolečine v kosteh, kolenih, sklepih in mišicah zaradi bolezni in tegob, kot so artritis, išias, zlomi kosti, poškodbe vezi, napetost v mišicah, jutranja togost, jutranji občutek trdih sklepov, šibkost v nogah in bolečine v zgornjem in spodnjem delu hrbta, ramenih, vratu, komolcih ter vseh sklepih v telesu.

Kapsule Acuraflex zmanjšujejo otekline in bolečine v sklepih, povečajo gibljivost sklepov in mišic, okrepijo kite in sklepe za 45%, pospešijo regeneracijo telesa po poškodbah, omogočajo gibanje brez bolečin. Kapsule so namenjene mlajšim, pa tudi profesionalnim in rekreativnim športnikom s kroničnimi ali akutnimi poškodbami in bolečinami.

Krema Acuraflex se hitro absorbira in takoj lajša bolečine na bolečem mestu. Zmanjšuje ostro bolečino, značilno za akutne poškodbe, ki jih povzročajo zvini, izpahi in pretegi, odlično deluje tudi pri kroničnih bolečinah. Na popolnoma naraven način zagotavlja takojšnje olajšanje stanja, kot so išias, artritis, revma, bolečine v kolenu, revmatoidni artritis, osteoporoza, bolečine v nogah, bolečine v hrbtu, osteoartritis ter bolečine v kosteh in sklepih na splošno.

Priporočamo vam uporabo kapsul in kreme Acuraflex hkrati, ker kapsule delujejo na simptome dolgoročno in notranje, krema pa deluje zunaj na trenutno vneto in boleče območje na telesu.

Preveri ceno in posebno ponudbo izdelkov Acuraflex.

16. Kako lahko ACURAFLEX pomaga pri bolečinah v sklepih?

Kapsule Acuraflex vsebujejo učinkovito formulo naravnih sestavin, ki so poznane po močnem protivnetnem delovanju. Naravne sestavine v kapsulah Acuraflex so učinkovite pri akutnih in kroničnih bolečinah v kosteh in sklepih, mažejo sklepe in obnavljajo hrustanec od znotraj, preprečujejo nadaljnje propadanje hrustanca, obnavljajo hrustanec, lajšajo simptome vnetja in bolečine v sklepih, zmanjšujejo vnetja, ki so posledica zvinov in pretegov, vračajo in povečujejo gibljivost sklepov, zmanjšujejo vnetja, zagotavljajo viskoznost in mažejo ovojnice sklepov, povečujejo elastičnost vezivnega tkiva znotraj in okoli sklepov, dolgoročno lajšajo bolečino in imajo protivnetne učinke.

Za sklepe kapsule Acuraflex delujejo kot:

  • naravno protivnetno sredstvo,
  • odlično ščitijo hrustanec in kosti,
  • pomagajo pri zmanjšanju degeneracije hrustančnega tkiva, krepijo mišice, vezi,
  • zmanjšujejo bolečine v sklepih boljše kot protibolečinska zdravila,
  • povečujejo gibljivost sklepov

Krema Acuraflex se hitro absorbira in takoj lajša bolečine na bolečem mestu. Zmanjšuje ostro bolečino, značilno za akutne poškodbe, ki jih povzročajo zvini, izpahi in pretegi, odlično deluje tudi pri kroničnih bolečinah. Na popolnoma naraven način zagotavlja takojšnje olajšanje stanja, kot so išias, artritis, revma, bolečine v kolenu, revmatoidni artritis, osteoporoza, bolečine v nogah, osteoartritis ter bolečine v kosteh in sklepih na splošno.

Preveri ceno in posebno ponudbo izdelkov Acuraflex.

17. Kako lahko ACURAFLEX pomaga pri bolečinah v kosteh?

Kapsule Acuraflex priporočamo vsem, ki čutijo bolečine v kosteh, kolenih, sklepih in mišicah zaradi bolezni in tegob, kot so artritis, išias, zlomi kosti, poškodbe vezi, napetost v mišicah, jutranja togost, jutranji občutek trdih sklepov, šibkost v nogah in bolečine v zgornjem in spodnjem delu hrbta, ramenih, vratu, komolcih ter vseh sklepih v telesu. Kapsule Acuraflex zmanjšujejo otekline in bolečine v sklepih, povečajo gibljivost sklepov in mišic, okrepijo kite in sklepe za 45%, pospešijo regeneracijo telesa po poškodbah, omogočajo gibanje brez bolečin. Namenjene so tudi mlajšim ter profesionalnim in rekreativnim športnikom s kroničnimi ali akutnimi poškodbami in bolečinami.

Krema Acuraflex ima takojšen učinek, protivnetno in hitro lajša bolečino zahvaljujoč dejstvu, da prodira globoko v kožo, zato njene skrbno izbrane zdravilne in naravne sestavine prodirajo točno tja, kamor je to potrebno. V kremi Acuraflex so bile na podlagi znanstvenih raziskav in rezultatov številnih študij, ki so dokazale učinkovitost in varnost uporabe teh rastlin, vitaminov in antioksidantov, uporabljene sestavine, kot so vrhunska eterična olja in izvlečki, pridobljeni iz kurkumina (turmeric), aloe vere, kafre, evkaliptusa, ingverja, kajenskega popra, mentola, mandljev, jojobe, oljne repice, akacije in vitamina E.

Preveri ceno in posebno ponudbo izdelkov Acuraflex.

18. Kako lahko ACURAFLEX pomaga pri krčih v mišicah?

Kapsule Acuraflex so naravno protivnetno prehransko dopolnilo, ki dolgoročno poveča gibljivost sklepov in kosti ter omili boleče simptome mišičnih krčev. Učinkovita formula kapsul Acuraflex temelji na podlagi znanstvenih raziskav in številnih študij, ki potrjujejo učinkovitost in varnost rastlin, vitaminov, antioksidantov in drugih naravnih sestavin, ki jih vsebujejo. Acuraflex vsebuje samo vrhunske naravne izvlečke, vitamine in antioksidante, kot so kurkumin (turmeric), bosvelija, piperin (izvleček črnega popra), glukozamin, hondroitin sulfat, magnezij, kalcij in vitamini B6, B1 in D3. Kapsule Acuraflex naravno zmanjšujejo vnetja, otekline, akutne in kronične težave zaradi bolečih stanj kosti in sklepov, revitalizirajo mišice, kite, vezi, kosti, učinkujejo proti išiasu in artritisu. Kapsule Acuraflex so 100% naravne in učinkovite.

Krema Acuraflex sprošča mišice, odpravlja krče, revitalizira kožo in mišice ter hitro odpravi občutek “utrujenih nog”. Krema in kapsule delujejo tudi protivnetno.

Priporočamo vam uporabo kapsul in kreme Acuraflex hkrati, ker kapsule delujejo na simptome dolgoročno in notranje, krema pa deluje zunaj na trenutno vneto in boleče območje na telesu.

Preveri ceno in posebno ponudbo izdelkov Acuraflex.

19. Podrobnosti o hitri dostavi (v roku 24 ur), poštnini in brezplačni dostavi.

Dostava je brezplačna za vsa naročila na 60,00 EUR. Če je vaš znesek nižji od 60,00 EUR, vam bomo zaračunali dostavo v višini 4,30 EUR. Ni dodatnih skritih stroškov.

Partner za dostavo je dostavna služba DPD. Če izdelek naročite pred 12. uro, vam bo paket poslan isti dan, razen ob vikendih in praznikih. Dostava traja 2-3 delovne dni od dneva pošiljanja. V primeru, da ga ne prejmete v roku 4 delovnih dni, nas kontaktirajte. Kurir vas bo poklical pred dostavo, in če niste doma, lahko vedno uredite drugo mesto ali čas dostave. Pri naročilu priporočamo, da določite naslov, kjer se boste nahajali naslednje 2-4 delovne dni zjutraj. Če ste v službi, napišite ime podjetja, naslov podjetja ter svoje ime in priimek. Pošiljka je diskretno zapakirana.

Ko naročate izdelke z naše uradne spletne strani, vam zagotavljamo hitro dostavo, najnižjo ceno in popolno diskretnost

Naročanje izdelkov Acuraflex je enostavno in hitro, nakup je diskreten, plačilo pa 100% varno.

Naročite Acuraflex na enega od naslednjih načinov in zagotavljamo vam, da bo izdelek v vaših rokah ekspresno hitro:

1.) Z izpolnitvijo naročila s klikom na povezavo Naročilo v zgornjem ali spodnjem desnem delu naše spletne strani (izberite izdelek in količino, v nadaljevanju kliknite na nakupovalno košarico, vnesite podatke za dostavo, izberite npr. Plačilo po povzetju in kliknite naprej).

2.) Po e-pošti na info@acuraflex.si. V sporočilu nam napišite podatke za odpremo pošiljke (ime, priimek, naslov, poštna številka, če želite kapsule, kremo ali komplet ter količino). Ko bomo prejeli vaše e-poštno sporočilo, boste prejeli povabilo za plačilo prek PayPala. Vaše naročilo bo oddano po prejetju plačila.


Vsi vaši osebni podatki bodo obdelani v skladu z veljavno politiko zasebnosti, vedno z maksimalno zaščito vaše zasebnosti in anonimnosti. Vaši osebni podatki bodo shranjeni zaupno in ne bodo razkriti ali dostopni tretjim osebam.

20. Enostavno naročanje, diskreten nakup in varno plačilo.

Naročanje Acuraflexa je enostavno in hitro, nakup je diskreten, plačilo pa je 100% varno.
Spoznali ste se z našim izdelkom, ga potrebujete nujno in ga želite dobiti že naslednji dan? Naročite Acuraflex na enega od naslednjih načinov in zagotavljamo vam, da bo izdelek v vaših rokah ekspresno hitro:

1.) Z izpolnitvijo naročila s klikom na povezavo Naročilo v zgornjem ali spodnjem desnem delu naše spletne strani (izberite izdelek in količino, v nadaljevanju kliknite na nakupovalno košarico, vnesite podatke za dostavo, izberite npr. Plačilo po povzetju in kliknite naprej).

2.) Po e-pošti na info@acuraflex.si. V sporočilu nam napišite podatke za odpremo pošiljke (ime, priimek, naslov, poštna številka, če želite kapsule, kremo ali komplet ter količino). Ko bomo prejeli vaše e-poštno sporočilo, boste prejeli povabilo za plačilo prek PayPala. Vaše naročilo bo oddano po prejetju plačila.

Kurir vas bo pred dostavo poklical in če niste na navedenem naslovu, lahko vedno uredite drugo mesto ali čas dostave paketa. Priporočamo, da ob naročilu navedete naslov, kjer boste naslednje 2-4 delovne dni zjutraj. Če ste v službi, napišite ime podjetja, naslov podjetja ter svoje ime in priimek. Pošiljka je diskretno zapakirana. V primeru, da izdelek naročite po 12 uri, pošiljko pošljemo naslednji delovni dan.


Plačilo je 100% varno.

Ponujamo vam tri plačilne metode s PCI Compliance standard.

1.  Varno plačilo s kreditno kartico (Visa, Mastercard, Maestro, Discover…) s PCI compliance standard. Payment card industry compliance zagotavlja varnost pri plačevanju s karticami. Številk kreditnih / debetnih kartic NE shranjujemo.

 

2. Plačilo prek PayPal; plačilo preko PayPala s kreditno kartico in brez PayPal računa

3. Predračun – (bančno nakazilo ali spletno bančništvo) – plačilo z bančnim nakazilom ali spletnim bančništvom


Vsi podatki v zvezi z vašo identiteto bodo obravnavani v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov, vedno z največjo mero zaščite vaše zasebnosti in anonimnosti. Vaše osebne podatke bomo hranili kot zaupne in jih ne bomo distribuirali, objavljali, dajali na uporabo ali jih na kakršen koli drug način dali na razpolago tretjim osebam.

21. Ali je pošiljka poslana diskretno?

Diskretnost naših strank nam je zelo pomembna, zato bomo pošiljko poslali brez logotipa in brez oznak vsebine paketa. Kurir DPD ne ve, kaj je v paketu in lahko ste prepričani, da z vsebino paketa ne bo seznanjen nihče, razen vas.

22. Kako naročiti izdelek, če ne živim v Sloveniji?

Če želite kupiti izdelke Acuraflex in ne živite v Sloveniji, jih lahko naročite na mednarodni spletni strani www.acuraflex.com ali nam pošljete svoje podatke za dostavo na e-poštni naslov: mailto:info@acuraflex.si in naše izdelke vam bomo poslali neodvisno od tega, kje se nahajate.

Secure Payment

ENOSTAVEN IN VAREN NAKUP

Diskreten nakup in varno plačilo. Možnost plačila ob prevzemu izdelka. > Več...

delivery

BREZPLAČNA IN DISKRETNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €. Vse pošiljke pošljemo ekspresno in v diskretni embalaži. > Več...

Acuraflex natural

Acuraflex

KREMA IN KAPSULE

Acuraflex natural
Acuraflex

KREMA IN KAPSULE