NAROČANJE IN INFORMACIJE
info@acuraflex.si

Naravna in učinkovita rešitev za težave s sklepi, mišicami, artritisom in išiasom


4,5 od 5 kupcev je te izdelke ocenilo kot učinkovite.

Večina kupcev, ki so preizkusili kremo in kapsule Acuraflex, je z njihovim delovanjem izjemno zadovoljna. Številni kupci v svojih e-poštnih sporočilih pričajo o pozitivnem vplivu izdelka na boljšo gibljivost in manj bolečin v sklepih in mišicah. Oni so naša največja referenca. Vsak dan smo deležni pozitivnih komentarjev, kot so: Acuraflex pomaga… Kapsule Acuraflex so mi pomagale hitreje okrevati… Krema Acuraflex je sprostila moje napete in vnete mišice… Zahvaljujoč izdelkom Acuraflex se spet počutim bolje in lažje se premikam… Izdelki Acuraflex so pomagali mnogim ljudem, zakaj ne bi pomagali tudi vam? 〉 Preveri ceno in naroči svoj Acuraflex komplet.

Pacienti se k meni vračajo z manj bolečin.

Pozdravljeni, fizioterapevtka sem že skoraj 20 let in vidim, da vtiranje kreme na boleče mesto dobro vpliva na pacienta. Pacienti se k meni vračajo z manj bolečin, ljudje so me začeli priporočati in zahvaljujem se kakovostnemu izdelku. Ta izdelek priporočam vsakomur za domačo lekarno. Prosim, da mi na isti naslov pošljete paket 3 škatlic kreme. Lep pozdrav

fizioterapevtka Marija

Priporočam kapsule in kremo. Čista petica!

Pozdravljeni, prosim za še eno naročilo kapsul in krem. Uporabljam vaše izdelke in res sem zadovoljen. Bolj sem gibljiv kot prej, zjutraj pa ne čutim več bolečin! Hvala. Priporočam.

I. Luka (44)

Spet bom naročil, SUPER IZDELKI!

Super ste, izdelki so odlični. Hvala za hitro dostavo. Ponovno mi pošljite 1 komplet kapsul in kreme na isti naslov kot prej.

Jože (62)

Bolečine v kolenu praktično ni več.

Živijo, profesionalno tečem že 7 let in z vami moram deliti svoje mnenje. Odkar pijem Acuraflex®, je bolečina v kolenu praktično izginila. Največ bolečine sem čutil med bolj intenzivnimi tekmovanji in v tistem trenutku bi preklel vse živo. Resnično sem poskusil vse, a bolečino je odpravil le Acuraflex. Ko mirujem, se bolečine ne pojavljajo več, in ko treniram, imam občutek, da se je napetost v kolenu zmanjšala za vsak 80%. Vsekakor priporočam ta izdelek. Hvala in lep pozdrav.

Martin

Zdaj je Acuraflex moja številka 1, in gabezovo mazilo bo samo še rezerva.

Prodira bolje kot gabezovo mazilo, ki sem ga uporabljala doslej. Zdaj je Acuraflex moja številka 1, in gabezovo mazilo bo samo še rezerva. Hvala, ODLIČNO 5

Ivana

Bolečine v vratu so izginile. Hvala.

Priporočam to kremo! Nekega dne sem v vratu začutila bolečino, ki ni nikoli minila. Če je bila en dan bolečina milejša, se je naslednji dan vrnila še močnejša. Poskusila sem z vsemi vrstami krem – brez uspeha. Večinoma so precej šibke, za to kremo Acuraflex pa lahko rečem le, da je to najboljša krema, kar sem jih kdaj preizkusila. Dolgo greje, zdi se mi, da deluje še naslednji dan. Lepo diši. Vsaka čast za tako dobro kremo. Vrat me ne boli več, ampak jo naročam ponovno, ker jo vsekakor moram imeti doma.

Sanja

Odkar pijem kapsule, ne čutim več bolečine v telesu.

Pogosto sem se zjutraj, ko sem se zbudil, počutil polomljenega. Nič več! Odkar pijem kapsule, ne čutim več bolečine v telesu, še posebej pa ne več po spanju. Kapsule jemljem že 2 meseca in resnično občutim razliko. Hvala. Lep pozdrav

Ivan

Ocena 5 za kremo Acuraflex.

Vsa moja družina redno uporablja vašo kremo za karkoli. Če nas prime krč ali pa če si prehladimo mišice. Oče jo uporablja vsako jutro po tem, ko se zbudi in pravi, da lahko potem normalno funkcionira brez bolečin. Kremo lahko priporočamo vsem. Odličen izdelek in vse pohvale za hitro dostavo. Ocena 5

Darko

NAJBOLJŠI NAKUP! Moje priporočilo.

Iskreno, ko sem naročil izdelek, nisem pričakoval, da bo krema prišla v tako velikem paketu, dostava pa je bila že naslednji dan. Super, hvala. Ocena 5

Vid

Najboljša krema, ki sem jo uporabljal doslej!

Z leti je jutranja togost postala zame rutina, a ker že eno leto uporabljam vašo kremo, okrevam veliko hitreje. Z njo se namažem vsako jutro in pripravljen sem na nov dan brez bolečin. Okrevanje je veliko krajše, ko se namažem. Res je odlična in močna. Hvala

Davor (48)

Zelo zadovoljna. Hitro pomirja bolečine po zvinu in povrne gibljivost.

Sem mati dveh fantov (12 let) in oba trenirata nogomet. Pri tem športu in njihovi starosti so zvini in poškodbe sklepov dokaj pogoste. Pomembno se mi zdi, da ko nanesem kremo ali gel sinu, da se vnetje čim prej zmanjša in da se mu povrne gibljivost sklepov. Nekaj časa smo uporabljali različne gele, ki pa se niso izkazali za pretirano uspešne. Prijatelj, katerega sin tudi trenira nogomet, mi je priporočil vašo kremo Acuraflex, s katero sem iskreno zelo zadovoljna. Hitro obnovi gibljivost v sklepih in zmanjša bolečino kot analgetik. En velik hvala in priporočam naprej.

Katarina

Kurkuma v Acuraflexu kot naravni analgetik.

Pozdravljeni, moja mati je zadnjih nekaj let imela težave z artritisom. Trudi se uporabljati izdelke na naravni osnovi, vse samo zato, da bi omilila bolečine. Videli smo, da kapsule in krema vsebujejo izvleček kurkume, ki je naravno zdravilo za artritis, zato smo se odločili poskusiti. Zadovoljna, pravkar sem oddala novo naročilo in še enkrat se vam zahvaljujem za kakovostne izdelke, ki pomagajo moji mami.

Ana M.

Definitivno sem bolj gibčen.

Zaradi napornega fizičnega dela sem začel čutiti bolečine v spodnjem delu hrbta, pa tudi v preostalih delih telesa. Videl sem, da bolečina ne bo izginila sama od sebe in priporočali so mi Acuraflex. Vaše izdelke sem začel uporabljati pred 6 meseci, po enem mesecu pa sem začel opažati izboljšanje. Bolečina je iz dneva v dan slabila in postajala je šibkejša, zdaj po približno 6 mesecih lahko rečem, da bolečine ni več. Definitivno sem bolj gibčen. Danes je težko najti učinkovit izdelek na trgu in zato sem se odločil, da z vami delim svoje mnenje. Priporočam! Hvala.

Matej (46)

Moja mati se zdaj lažje premika z manj bolečin. Hvala.

Moja mati je imela težave s kolki. Po vseh testih se je izkazalo, da ima artrozo, neko začetno fazo. Poskusila je vse in nič ni pomagalo, vsak dan je jemala zdravila proti bolečinam, da je lahko hodila kar se da normalno. Zbujala se je v hudih bolečinah in se s solzami v očeh spuščala po stopnicah. Stara je 58 let. Preizkusila je moje priporočilo – kapsule Acuraflex, o katerih sem prebral res odlične kritike. Po enem mesecu se je počutila nekoliko bolje, začela se je gibati veliko lažje in ni se več zbujala v strašnih bolečinah. Upam, da bo to pomagalo tudi drugim pri podobnih težavah in seveda – hvala vam.

Goran

Vse v enem. Obnavlja hrustanec in krepi kosti, pomaga pri bolečinah.

Ocena 5 za Acuraflex. To je res kakovosten izdelek za sklepe in kosti. Obnavlja hrustanec in krepi kosti, pomaga pri bolečinah. Vse v enem. Takih izdelkov ni drugje in priporočam vsem.

Sonja

Super zadovoljna!

Zaradi bolečin v kolenu so mi priporočili nekaj za obnovo hrustanca. Kmalu sem slišala za vaš izdelek in rekli so mi, da je kakovosten. Ker danes lahko na trgu najdemo vse, kar se oglašuje kot kakovostno, sem bila še vedno skeptična. Drugi izdelki s podobno sestavo so bili dražji, zato se mi je zdel Acuraflex sprejemljiv, cenejši izdelki pa so komaj imeli 2 do 3 sestavine. Kapsule jemljem že 2 meseca in čutim občutno izboljšanje. Poskusila sem tudi kremo in izdelke lahko samo priporočam naprej. Hvala. Super zadovoljna!

I. M.

Mojemu možu ste omogočili življenje z manj bolečin.

Hvala za odlične izdelke. Moj mož redno jemlje kapsule, po potrebi mu vmasiram kremo in vidim, da je boljši. Pravi, da mu je bolje. Preizkusili smo sto krem, da smo mu olajšali kronične bolečine, vendar nobena ni bila tako učinkovita. Poleg tega je veliko pakiranje. Izdelki so za vsako priporočilo, zato objavite moje mnenje, polno zadovoljstva. Hvala še enkrat. Mojemu možu ste omogočili življenje z manj bolečin.

Ivana

Krema je velika, kapsule ne povzročajo slabosti. Priporočam oba izdelka.

Ocena 10 za oboje, ne 5! Vse skupaj sem prejel že naslednji dan. Oboje uporabljam že en mesec in izdelki so super. Krema je odlična. In res jo je dovolj. Kapsule ne povzročajo nobenih stranskih učinkov, ne padejo mi težko na želodec, ne povzročajo slabosti, popijem in pozabim. Super, hvala. LP

I. Vlado

Spet naročam! Lajša mi življenje z revmatoidnim artritisom.

Še en komplet, prosim. Podatke že imate. Izdelki so odlični. Diagnosticirali so mi revmatoidni artritis in z vašim izdelkom mi je veliko lažje. Kapsule jemljem že 3 mesece in jih nameravam piti še naprej. Tudi krema je res neverjetna. Najboljša, kar sem ji kdaj preizkusil.

M.

Ocena 5 in priporočam vsem fitnes centrom zaradi obrabe sklepov in kosti.

Pozdravljeni, redno pijem kapsule in sem zadovoljen. Izdelek je eno najkakovostnejših dopolnil. Cena ni previsoka, pri dopolnilih, ki jih morajo piti kondicijski športniki, pa je cena lahko precej visoka. Dnevni odmerek 2 kapsul vsebuje vse potrebno. Pakiranje zadostuje za cel mesec. Mislim, da ste pošteni. Ocena 5 in priporočam vsem fitnes centrom zaradi obrabe sklepov in kosti.

Tilen

Za to ceno sem dobil vse, kar sem potreboval!

Priporočam. Te količine kakovostnih sestavin ne morete dobiti v drugih izdelkih. Super zadovoljen! Prosim, pošljite mi vse še enkrat, enako kot zadnjič in na isti naslov.
Lep pozdrav

Nejc

Najboljši izdelek za sklepe in hrustanec! Petica za Acuraflex.

Odličen izdelek za krepitev sklepov. Zagotovo boste z njegovo pomočjo bolj gibčni! Nič več togosti, lažje se premikam. Spet vadim kot prej. Na hrustanec in sklepe morate misliti, dokler je še čas! Priporočam. Najboljši izdelek za sklepe in hrustanec.

D. G.

Zelo zadovoljna. Hitro pomirja bolečine po zvinu in povrne gibljivost.

Sem mati dveh fantov (12 let) in oba trenirata nogomet. Pri tem športu in njihovi starosti so zvini in poškodbe sklepov dokaj pogoste. Pomembno se mi zdi, da ko nanesem kremo ali gel sinu, da se vnetje čim prej zmanjša in da se mu povrne gibljivost sklepov. Nekaj časa smo uporabljali različne gele, ki pa se niso izkazali za pretirano uspešne. Prijatelj, katerega sin tudi trenira nogomet, mi je priporočil vašo kremo Acuraflex, s katero sem iskreno zelo zadovoljna. Hitro obnovi gibljivost v sklepih in zmanjša bolečino kot analgetik. En velik hvala in priporočam naprej.

Katarina

Sploh ne čutim več bolečine od preteklih poškodb. Odlični izdelki!

Že leta treniram mali nogomet in zdaj mi je žal, da Acuraflexa nisem začel uporabljati že prej. Mogoče bi preprečil poškodbe in okrepil sklepe. Šele zdaj vidim, kako dobro deluje, ker bolečin od preteklih poškodb ni več. Odlični izdelki!

Toni K.

Secure Payment

ENOSTAVEN IN VAREN NAKUP

Diskreten nakup in varno plačilo. Možnost plačila ob prevzemu izdelka. > Več...

delivery

BREZPLAČNA IN DISKRETNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €. Vse pošiljke pošljemo ekspresno in v diskretni embalaži. > Več...

Acuraflex natural

Acuraflex

KREMA IN KAPSULE

Acuraflex natural
Acuraflex

KREMA IN KAPSULE